Yrityksille

Mielenkiintoiset, vaivattomat ja jännittävät yritystapahtumat

AIKA MATKA

yrityksille

Meillä on kokemusta palvelujen tarjoamisesta suurille yritysryhmille. Voitte helposti järjestää kauttamme virkistystapahtumia.

Mysteerien ratkaisu pakohuonepelissä on uudenlainen tapa pitää hauskaa kollegoiden kanssa. Pakohuonekokemuksen lisäksi voimme myös järjestää erilaisia aktiviteetteja, joihin voi sisältyä esimerkiksi illallinen, drinkit ja paljon muuta.

Kokeile tänä vuonna jotakin uutta ja tule ratkaisemaan mysteerejä halki ajan ja avaruuden kollegoidesi kanssa!

AIKA MATKA

erikoistapahtumat

CLU TKU on pätevä suurten tapahtumien järjestäjä. Voimme järjestää yrityksille pakopelitapahtumia esimerkiksi messuille, retriitteihin ja kokouksiin, tämän lisäksi tarjoamme pakopelipalveluita häihin, syntymäpäiville sekä vuosipäiville, tai festivaaleille ja urheilutapahtumiin. Voimme järjestää kustomoidun seikkailun, jossa osallistujat etsivät vihjeitä ja ratkaisevat mysteerejä palkintoja vastaan.

Luomme interaktiivisia kokemuksia, jotka tekevät tapahtumasta ikimuistoisen. Järjestämällä tapahtuman yhdessä kanssamme voit luoda brändillesi samalla lisäarvoa. Seikkailu voidaan räätälöidä sisältämään yrityksesi tuotteita, palveluita tai tarina. Tarjoamme hyvän keinon markkinoida yrityksesi identiteettiä sekä rakentaa huomioarvoa yrityksellesi.

Ota meihin hyvissä ajoin yhteyttä, mikäli olet kiinnostunut täysin kustomoidusta pelikokemuksesta!

Esimerkkitapaus

Aikamatka arkkitehdeille

Hanna Euro LPR-arkkitehdit Oy:stä joutui tiiminsä kanssa CLU:n etsivien järjestämään kiipeliin Turvamessut-pikkujoulutapahtumassa joulukuussa 2018. Miten heille kävi?

“Tällainen peli ja yhdessä pelaaminen oli uutta kaikille”, Hanna kertoo. “Parasta oli kilpailu muiden ryhmien kanssa sekä se, kun vähitellen tehtävien logiikka alkoi selvitä.”

Hoksaamisen riemu innosti tiimejä eteenpäin heidän ratkaistessaan visaisia pulmia, joista osa koetteli kärsivällisyyden lisäksi myös arkkitehtien huumorintajua ja ryhmähenkeä… CLU:n etsivillä oli nimittäin sisäpiirin tietoa arkkitehtien keskinäisistä salaisuuksista, ja nämä tiedot eivät toki jääneet hyödyntämättä!

“Ryhmät muodostuivat toimiviksi ja kaikilla oli hauskaa ja huumoria riitti”, Hanna vakuuttaa. “Visuaalisesti nokkelat tyypit paljastuivat tavalla, joka ei tule työyhteisössä niin esille.”

Hanna toivoi, että CLU:n etsivät olisivat jopa käyneet enemmän sotkemassa ryhmien kuvioita heidän taistellessaan aikaa vastaan. Arkkitehdit vaikuttavat totisesti rakastavan haasteita…

Mikäli olet kiinnostunut yrityksellesi kustomoidusta aikamatkasta soveltuvine tehtävineen, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä!