Info

TURUN YDINKESKUSTASSA

CLU TKU löytyy kauppatorin kulmalta, kävelykadun alusta. Meidät on helppo löytää keskeltä Turkua.

60 MINUUTTIA

Escape room -pelissä sinut ja ystäväsi lähetetään seikkailuun ratkomaan arvoituksia. Teillä on 60 minuuttia aikaa selvittää haasteet.

LÖYDÄ VIHJEET JA
RATKAISE ARVOITUS

Pelissä tutkitte ympäristöänne ja etsitte vihjeitä. Vihjeet auttavat ratkaisemaan seikkailun arvoitukset ajoissa.

Ystävät

Escape room -pelissä ratkaisut löydetään yhdessä.

Pelaajat

Escape room tarjoaa uudenlaista jännitystä.

Yritykset

Kysy lisää yritysten pakettitarjouksista!

Et tarvitse mukaasi mitään muuta kuin päättelykykyä ja rentoa meininkiä.

Rakennuksen hissi on liian pieni pyörätuolille ja huoneissa kulkeminen saattaa edellyttää kynnyksien ylittämistä. WC-tiloihimme ei mahdu avustajan kanssa.

CLU TKU:n huoneet saattavat olla Turun vaikeimmat.

Kokemus voi tietysti vaihdella sen mukaan, kuinka kokenut olet pakohuoneiden ja tiimityöskentelyn suhteen. Pelin aikana voi pyytää vihjeitä, jotta haastavistakin tilanteista selviää.

Pelaajien ihannemäärä on 4-5 henkeä, mutta kaksikin henkeä voi ratkaista pakohuoneen arvoitukset.

Erikoistapahtumien ha suurten ryhmien kohdalla pelaajia voi olla samaan aikaan huoneissamme 17 henkeä. Otathan yhteyttä, jos haluat kysyä ryhmäsi koon soveltuvuudesta.

Varattu peli on peruttava viimeistään 24 tuntia ennen varauksen alkua. Varauksen peruutustilanteessa ole yhteydessä sähköpostitse info@clutku.fi. Peruuttamattomasta varauksesta veloitamme täyden hinnan.

Pelielämyksen kokonaiskesto on n. 90 minuuttia. Peli kestää maksimissaan 60 minuuttia, jonka lisäksi alkuun ja loppuun on varattu aikaa muille elämyksen osille.

Huoneissamme ei ole ahtaita, suljettuja tiloja eivätkä ovet ole koskaan lukossa. Mikäli suljetun paikan kammo iskee tai kesken pelin haluaa käyttää WC-tiloja, takaisin aulaan on aina mahdollista päästä.

Huoneemme ovat vaikeita ja on mahdollista, että et pääse huoneesta ulos ajoissa. Huoneen ratkaisemisen yrittäminen on silti yhtä hauskaa ystävien tai työkavereiden kanssa. Lisäksi, jos aika vain sallii, käymme loput arvoitukset läpi kanssasi.

Parhaan kokemuksen saat ilman alkoholia. Voit tuoda omat juomasi CLU:hun, mutta et voi ottaa niitä mukaan huoneisiin. Pidätämme oikeuden poistaa liian päihtyneet pelaajat.

Huoneissa kuvaaminen on kielletty ja vaadimmekin pelaajia jättämään matkapuhelimensa lukittuun kaappiin aulatilaan.