Pikkujoulut

Pelasta pikkujoulut tiimisi kanssa!

Talvi tulee… ja pikkujoulut! Oletko valmis koitokseen, joka haastaa harmaiden aivosolujesi lisäksi kommunikaatio- ja yhteistyötaitosi?

CLU TKU on ulottuvuuksien välinen etsivätoimisto, joka lähettää etsiviä halki ajan ja avaruuden ratkaisemaan rikostapauksia menneisyydestä. Tarvitsemme apuanne! Olisiko teidän tiiminne se, joka pelastaa pikkujoulut?

Tapaus 1: Baker Streetin arvoitus

Tuomas Jalamo Taisteelta oli työkavereineen ensimmäisiä CLU:ssa aikamatkalla käyneitä etsiviä joulukuussa 2016. Mitä mieltä Tuomas oli kokemuksesta?

“Kokemus alkoi heti ovesta sisään astuttuamme. Eteistilan erikoinen sisustus ja pilke silmäkulmassa tehtävät esitellyt henkilökunta virittivät heti oikeanlaiseen tunnelmaan.”

Tuomas kollegoineen selvitti menestyksekkäästi Baker Streetin tapauksen ja pelasti ystävämme Sherlock Holmesin turmiolta. Loistavaa työtä, etsivät!

“Arvoitukset olivat teemaan sopivia sekä monipuolisia. Tehtävät antoivat hyvin tilaa eri tyyppiselle osaamiselle.”

Tuomaksesta oli kiinnostavaa nähdä, kuinka työkaverit toimivat eri tyyppisen paineen alla. Hänestä aikamatka CLU:ssa sopii mainiosti työporukan pikkujouluihin.

“Yhdessä ratkaistuihin pulmiin oli mukava palata keskusteluissa myös myöhemmin illan aikana ja se nostatti mukavasti me-henkeä.”

Kenelle Tuomas ja kollegansa Taisteelta kokemusta suosittelisivat?

“Suosittelisimme kokemusta yritysryhmille: pakohuone yhdistää konseptina mukavan yhteisen ajanvieton ryhmäkommunikaation ja jännityksen siivittämänä. Lisäksi CLU:n pakohuoneiden etuna on se, että ne ovat sopivia hyvin monenlaiselle yleisölle. Myös sijainti Turun keskustassa tekee valinnasta helpon.”

YHTEYDENOTTO

Nimi (vaaditaan)

Sähköposti (vaaditaan)

Aihe

Osallistujien määrä

Parhaat pikkujoulut Turussa jo vuodesta 1792! The Best Damn Pre-Christmas Party in Turku since 1792!