YRITYKSILLE

Mielenkiintoiset, vaivattomat ja jännittävät yritystapahtumat

YRITYSAIKAMATKAILIJAT

AIKA MATKA

yrityksille

Enemmän kuin sama vanha virkistyspäivä

CLU_TKU_20170111_Nordkalk_4_Baker_0307

Meillä on kokemusta palvelujen tarjoamisesta suurille yritysryhmille. Voitte helposti järjestää kauttamme virkistystapahtumia.

Mysteerien ratkaisu pakohuonepelissä on uudenlainen tapa pitää hauskaa kollegoiden kanssa. Pakohuonekokemuksen lisäksi voimme myös järjestää erilaisia aktiviteetteja, joihin voi sisältyä esimerkiksi illallinen, drinkit ja paljon muuta.

Kokeile tänä vuonna jotakin uutta ja tule ratkaisemaan mysteerejä halki ajan ja avaruuden kollegoidesi kanssa!

AIKA MATKA

tiimille

Tiimityöskentelyn juhlaa mysteerien parissa

workplace-1245776

Arvoitusten ratkaiseminen yhdessä työkavereiden kanssa on uusi ja jännittävä kokemus, joka voi hitsata ryhmänne vielä paremmin yhteen. Tarjoamme yrityksille tiimityöskentelyn kehittämispakettia. Pakettiin sisältyy esimerkiksi johtamistaitojen ja yhtenäisten strategioiden hiomista, kommunikaation toimivuuden parantamista sekä roolien ja vastuunjaon terävöittämistä.

Koulutamme tiimistänne tehokkaasti yhdessä toimivan aikamatkailuryhmän!

AIKA MATKA

erikoistapahtumat

Arvoituksia ja mysteerejä tapahtumaasi

CLU TKU Juhlat

CLU TKU on pätevä suurten tapahtumien järjestäjä. Voimme järjestää yrityksille pakopelitapahtumia esimerkiksi messuille, retriitteihin ja kokouksiin, tämän lisäksi tarjoamme pakopelipalveluita häihin, syntymäpäiville sekä vuosipäiville, tai festivaaleille ja urheilutapahtumiin. Voimme järjestää kustomoidun seikkailun, jossa osallistujat etsivät vihjeitä ja ratkaisevat mysteerejä palkintoja vastaan.

Luomme interaktiivisia kokemuksia, jotka tekevät tapahtumasta ikimuistoisen. Järjestämällä tapahtuman yhdessä kanssamme voit luoda brändillesi samalla lisäarvoa. Seikkailu voidaan räätälöidä sisältämään yrityksesi tuotteita, palveluita tai tarina. Tarjoamme hyvän keinon markkinoida yrityksesi identiteettiä sekä rakentaa huomioarvoa yrityksellesi.

Ota meihin hyvissä ajoin yhteyttä, mikäli olet kiinnostunut täysin kustomoidusta pelikokemuksesta!

YHTEYDENOTTO

Nimi (vaaditaan)

Sähköposti (vaaditaan)

Aihe

Osallistujien määrä

Parhaat pikkujoulut Turussa jo vuodesta 1792! The Best Damn Pre-Christmas Party in Turku since 1792!