Varausehdot

PERUUTUKSET

Varausta tehdessäsi hyväksyt normaalit peruutusehtomme. Jotta voit välttää täyden maksun jokaisesta varatusta huoneesta, kyseisen huoneen varaus on peruutettava vähintään 24 tuntia ennen aloitusaikaa. Peruutustapauksissa ota yhteys osoitteeseen info@clutku.fi.

SAAPUMISAIKA

Saavu varauksessa ilmoitettuun aikaan mennessä. Hyvitykset eivät ole mahdollisia ja peliaikaa ei voi pidentää, jos saavut myöhässä.

OSALLISTUJIEN ENIMMÄISMÄÄRÄ

Viihtyisän ja turvallisen kokemuksen takaamiseksi huoneessa sallittujen henkilöiden määrä on enintään huonekuvauksessa ilmoitettu enimmäismäärä. Mikäli ryhmänne on suurempi, voitte varata useita huoneita tai ottaa meihin yhteyttä ja pyytää neuvoa.

ALKOHOLI

Paras kokemus saadaan ilman alkoholia. Omien juomien tuominen CLUhun on sallittua, mutta niitä ei saa ottaa mukaan huoneisiin. Varaamme oikeuden poistaa päihtyneet pelaajat ilman hyvitystä.

PUHELIMEN KÄYTTÖ

Puhelimen käyttö viestintään tai valokuvien tai videoiden ottamiseen huoneissa on kiellettyä. Edellytämme pelaajien jättävän puhelimet aulassa sijaitsevaan lukolliseen laatikkoon. Erityisjärjestelyt ovat mahdollisia, jos puhelinta tarvitaan pelin aikana.

IKÄVAATIMUKSET

Ryhmässä pitää olla mukana aikuinen valvoja, jos joku osallistujista on alle 16-vuotias. Jopa 6-vuotiaat lapset ovat nauttineet pelistä, erityisesti Temppeli-huoneesta. Jos haluat kysyä asiasta tarkemmin, ota meihin yhteyttä.

Pidätämme oikeuden keskeyttää pelin ilman hyvitystä, jos näitä ehtoja rikotaan.