Valkoisen Daamin salaisuus

Vuosia sitten teatterissa sattuneen tulipalon jälkeisen uudelleenrakentamisen valmistuttua, uusi teatteriensemble muutti sisään vain huomatakseen, että joku asui jo siellä: Valkoinen Daami.

Nuoren näyttelijän traaginen elämä johti hänet asumaan ikuisesti lavan ylemmillä tasoilla ja näyttäytymään myös muualla teatterissa, jottei kukaan milloinkaan unohtaisi häntä.

Nyt Baskerville-tuotannon aikaan hän on ollut erityisen aktiivinen – ehkä hän ei ole iloinen uusien näyttelijöiden jättäessä hänet varjoihinsa. Hän on myös vähän ärsyyntynyt uudesta, tämänkaltaiset näytelmät mahdollistavasta teknologiasta, eikä hän voi ymmärtää, miten yksi näyttelijä voi näytellä useita rooleja.

Liity mukaamme tutkimaan, mitä hän todella kaipaa ollakseen taas onnellinen, ja selvittämään Valkoisen Daamin salaisuutta!

Pelaa teatterilla tai vieraile virtuaalisesti alla.

Peliohjeet

Osallistuaksesi peliin tarvitset älypuhelimen. Voit joko pelata teatterissa tai käyttää virtuaalista teatteria yläpuolella.

Virtuaaliteatteri toimii parhaiten isommalla ruudulla, joten avaa tämä sivu tietokoneella.

Lataa Espoto sovellus

Pelataksesi, tarvitset Espoto sovelluksen. Ladataksesi sen voit joko napauttaa ikoneita alapuolella tei etsiä sovelluskaupastasi Espoto.

Espoto sovelluksen voi ladata ilmaiseksi sekä Android- että iOS-laitteille.

Pelin aloittaminen

Avaa Espoto sovellus ja valitse Skannaa uusi tapahtuma. Osoita sen jälkeen QR-koodia alla.

Voit myös lisätä uuden tapahtuman päävalikosta napauttamalla Tapahtumat ja skannaamalla uuden tapahtuman napauttamalla QR-koodipainiketta oikeassa alakulmassa.

Skannaa tämä QR-koodi Espoto sovelluksella aloittaaksesi pelin!